Blog

Trouwfotograaf breda blog van huwelijken die door mij zijn gefotografeerd. Journalistieke trouwreportages door wedding photojournalist

Bruidsfotograaf Amsterdam Plekk

Trouwfotograaf Amsterdam bij Ronald en Daisy. Zij hadden prachtige locaties uitgekozen voor hun trouwdag. Als trouwfotograaf was ik niet eerder in het Amstelhotel geweest en ook had ik niet eerder een ceremonie gehad bij Pllek in Amsterdam. Twee fantastische locaties om als trouwfotograaf te mogen werken.

Om half twaalf arriveerde ik in het prachtige Amstelhotel in Amsterdam, om de voorbereidingen van de bruid te fotograferen. Mooi daglicht in deze hotelkamers, een hele mooie bruid, en heerlijke relaxte mensen die vooral heel veel zin hadden in de trouwdag van Ronald en Daisy. Ook Ronald zou hier de eerste ontmoeting op deze dag hebben met zijn Daisy. Een heerlijk moment in de Lobby van dit statige, klassieke hotel.

Daarna zijn we naar Pllek gegaan voor de ceremonie en aansluitend de receptie met bbq. De zon scheen volop, zodat er aan de andere zijde van het terras veel zonaanbidders van dit mooie weer aan het genieten waren.

Geniet van onderstaande foto’s. Zo lever ik graag een trouwreportage af, veel mooie, pure emoties. Kijk en geniet!

Voorbereidingen bruid: Amstelhotel Amsterdam
Trouwceremonie: Pllek Amsterdam