Blog

Trouwfotograaf breda blog van huwelijken die door mij zijn gefotografeerd. Journalistieke trouwreportages door wedding photojournalist

Bruidsfotograaf Breda

Bram en Janneke trouwden in het Raadhuis in Breda Princenhage Mijn dag als trouwfotograaf Breda begon  op de Bavelselaan. De laan waar ik vroeger met zoveel plezier gewoond heb. De voorbereidingen van de bruid waren in het ouderlijke huis van Janneke. Bram zou daar later deze ochtend met zijn Triumpf Spitfire arriveren. Vele vrienden waren aanwezig bij de eerste ontmoeting van de bruid en bruidegom op hun trouwdag. Stijlvol gekleed was het een prachtig schouwspel om voor mij vast te leggen.

Van hieruit is de stoet vertrokken in de oldtimer trouwbus richting princenhage voor de ceremonie en de kerkelijke inzegening van hun huwelijk. Ook tijdens de ceremonie waren er mooie speeches en zelfs een zangoptreden van de bruid.  De kerkelijke inzegening was om de hoek van het raadhuis. Een hele mooie kerk met mooie lichtval. Van daaruit naar landgoed Wolfslaar voor de receptie, diner en feest. Zoals altijd is het bij landgoed Wolfslaar perfect geregeld, zodat het ook hier weer een prachtig trouwfeest is geworden!

Diner en feest: Landgoed wolfslaar

Willen jullie ook zo'n journalistieke trouwfotograaf op jullie huwelijk? Neem dan contact met mij op, ik sta jullie graag te woord!