Blog

Trouwfotograaf breda blog van huwelijken die door mij zijn gefotografeerd. Journalistieke trouwreportages door wedding photojournalist

Bruidsfotograaf den Bosch

Het huwelijk van Wilco en Hanneke uit den bosch, was bourgondisch met heerlijke verse gerechten. Het eerste diner begon al de avond voor het huwelijk in den Boch, bij de Opera. Een heerlijk frans restaurant. Vrijdagmorgen vertrok ik vroeg naar den Bosch, om de voorbereidingen van de bruid te fotograferen. In de Kapsalon van Rob Peetom, werd er een prachtig bruidskapsel bij Hanneke gemaakt.

Van daaruit naar huis, voor de eerste ontmoeting met Wilco. Na de nodige versnaperingen, richting den Haag voor de trouwceremonie in het mooie "Spaanse Hof". Vervoer ging met een speciaal gehuurde tram vanaf het Zwarte Pad in Scheveningen. Na de ceremonie worden we met deze trams weer teruggebracht naar het Zwarte Pad, en ging het vervoer naar BeachClub Naturel verder, met de leuke Tuk Tuks van Tuk Tuk den Haag.

Bij Beachclub Naturel waren alle gerechten verzorgd door de chefkok van de Baluchon uit den Bosch. Alle registers zijn hier open getrokken voor een vers trouwdiner!

Rond 22:30 ging ik huiswaarts, om mij voor te bereiden op het huwelijk de volgende dag van Valerie en JanWillem.

Diner de avond voor het huwelijk: de Baluchon
Kapper voor trouwkapsel: Rob Peetoom
Trouwceremonie: Spaanse Hof den Haag
Tuk Tuk scooters: tuk tuk den Haag
Feest + diner: Beachclub Naturel

Zijn jullie geïnteresseerd in mijn journalistieke trouwreportages? Neem dan contact met mij op, ik beantwoord graag jullie vragen!